Кактус

За разлика от по-малките гуми, кактусът се вижда лесно. Притежава силния глас, характерен за ролите. Cactus Wren е много по-малко срамежлив от по-голямата част от семейството. Неговите маркирани бели очила, кафява глава, преградени крила и опашка и петнисти опашни пера улесняват разпознаването. Подобно на повечето птици от своя род, той има леко извита банкнота. Има малко сексуален диморфизъм. Cactus Wren яде предимно насекоми, включително мравки, бръмбари, скакалци и оси. Понякога ще са необходими семена и плодове. Нахранването започва късно сутрин и е универсално; кактусът ще търси под листа и земна постеля и ще преобръща обекти в търсене на насекоми, както и да се храни в листата и клоните на по-голяма растителност. Повишаването на температурите причинява промяна в поведението на фураж към сенчестия и по-хладен микроклимат и активността се забавя по време на горещите следобедни температури. Почти цялата вода се получава от храната, а свободно стояща вода се използва рядко, дори когато се намери.

Снимка на качулката е лицензирана под Creative Commons Приписване .
Оригинален източник: Собствена работа
Автор: Mark WagnerPermission (Повторно използване на този файл) Creative Commons Attribution



Кактусът е класифициран като най-малката грижа. Не отговаря на изискванията за по-рискова категория. В тази категория са включени широко разпространени и изобилни таксони.

Shih Tzu Maltese Mix, напълно израснал

Добре дошли в програмата за обучение на CACTUS WREN! Нашата мисия е да обучим мъжете и жените да станат знаещи в областта на грижите. Тази програма ще научи потенциалния болногледач или мениджър на уменията, необходими за правилната работа ~ всички учения в тази програма са в съответствие с правилата на AZDHS (Министерството на здравеопазването на Аризона). | Повече ▼

Кактусова гребена в националния парк Joshua Tree Кактусовата гребена (Campylorhynchus brunneicapillus) е най-голямата северноамериканска гребена и е с дължина 18–23 см (7-9 инча). За разлика от по-малките гуми, кактусът се вижда лесно. Притежава силния глас, характерен за ролите. Cactus Wren е много по-малко срамежлив от по-голямата част от семейството. Неговите маркирани бели очила, кафява глава, преградени крила и опашка и петнисти опашни пера улесняват разпознаването. | Повече ▼

Cactus Wren е роден в Мексико и САЩ. Обхватът на кактусовата гребена е близо 2 милиона квадратни километра. Смята се, че глобалната популация на този вид птици е почти 9 милиона отделни птици. Понастоящем няма непосредствени опасения относно възможни заплахи, които биха могли да намалят популацията или обхвата на Кактусовия гребен. Понастоящем се оценява като Най-малко притеснение, понижен от предишния рейтинг за по-нисък риск. | Повече ▼

Кактус Рен в Сагуаро | Повече ▼

Държавната птица в Аризона, Cactus Wren, е дълга седем до осем инча и обича да изгражда гнезда в защита на бодливи пустинни растения като раменете на гигантския кактус saguaro. Изгражда много гнезда, но живее само в едно. Останалото са примамки. Аризона прие кактусната риба като своя държавна птица през 1973 г. - Птици на Америка - От Джон Джеймс Одубон, Ф. Р. СС. L. & E. | Повече ▼

Кактус Wren Range MapView динамична карта на наблюденията на eBird Field MarksHelp - * Adult affinis groupPopOutZoom In Adult affinis group * Dark back липсват руфови тонове и силни ивици * 2004 Cornell Lab of Ornithology, near Catavina, Baja California, Mexico, September 2005 Подобни видове - | Повече ▼

Cactus Wren е роден в югозападната част на САЩ на юг до централно Мексико. Това е птица от сухи райони и често се среща около юка, мескит или сагуаро; гнезди в кактусови растения, понякога в дупка в сагуаро, понякога там, където гнездото му ще бъде защитено от бодливите кактусови бодли на чола или листа на юка. Яде предимно насекоми, въпреки че от време на време взема семена или плодове. | Повече ▼

Cactus Wren живее в сухите и полусухите пустини в югозападната част на Съединените щати и чапарала в Южна Калифорния и Северно Мексико. Cactus Wren обикновено се намира под 4000 фута. Калифорнийският чапарал има горещо и сухо лято и влажна и студена зима. Обикновено вали около 6 инча дъжд годишно. С дължина 7-9 инча (18-22 см), Cactus Wren е най-голямата гребена в САЩ. И двата пола си приличат. | Повече ▼

Галерия Cactus Wren ви носи възнаграждаващото преживяване за събиране на изкуството на индианците. Събирането на изкуство от местните занаятчии в Америка е много лично и вълнуващо - с минало, измерено с векове, неговият присъщ дух достига до вечна привлекателност. Независимо дали започвате с първа покупка или събирате от няколко години, за нас е чест да представим грацията и красотата на индийските бижута и изкуство от ръцете на над 100 индиански художници. | Повече ▼

Cactus Wren Cooperative Preschool е създадена през 1979 г. и е едно от най-старите предучилищни заведения в Сиера Виста. Като организация с нестопанска цел тя удовлетворява потребностите на общността, като предлага достъпно, положително социално преживяване за децата в предучилищна възраст и техните семейства. Cactus Wren е неденоминационна предучилищна възраст. Училището се ръководи от родители доброволци, които служат като членове на изпълнителния съвет, доброволци в класната стая и в редица други роли. Нашият професионален персонал са сертифицирани начални учители с дългогодишен опит. | Повече ▼

Cactus Wren може да се намери в различни части на Тексас, Ню Мексико, Аризона, южна Невада, южна Калифорния, южна Юта и чак до централно Мексико. Diet Cactus Wrens ще се храни с мравки, бръмбари, оси и други насекоми. Също така понякога ще ядат плодове и семена. Кактусът ще обърне листата и други предмети на земята, за да намери храна. | Повече ▼

Кактусовата гребена (Campylorhynchus brunneicapillus) има бяла ивица около очите, която се простира точно до горната част на гърба. Гърлото и гърдите са силно зацапани тъмнокафяви и черни, а крилата и опашката му са оградени с черни, бели и кафяви пера. Общият му вид е кремаво оцветена кафява птица с разнообразни черно-бели шарки, покриващи тялото. Клюнът е леко извит. | Повече ▼

Cactus Wrens се намират в пустините на югозападната част на Съединените щати, вариращи от южна Калифорния, Невада и Юта, и централната част на Ню Мексико и Тексас, на юг до централна Мексико. Целогодишно жител в южна, западна и централна Аризона в пустини с бодлива растителност. Размножаване: Женската избира мястото за гнездо, което често се поставя в cholla. Те могат също да гнездят в кактуси от друг тип и бодливи дървета и храсти като мескит, желязо, палаверде и акация от кетчук. | Повече ▼

Кактусова шайба Кактусовата шайба е дълга около осем инча (21 см). Има бял корем с кафяви петна и петнисти кафяви, черно-бели пера по гърба, крилата и главата. На гърлото му има черни пера и дълга ивица бели пера, които приличат на вежди. Има дълги крака и дълга заострена банкнота. Ареал кактусовият гребен се среща в южна Калифорния, южна Невада, Аризона, Ню Мексико, Юта, западен Тексас и северно Мексико. | Повече ▼

подвид на Кактус Рен в югозападната част на САЩ и Северно Мексико. СЪСТОЯНИЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО: Понастоящем бреговият кактус е включен в списъка на Калифорнийските видове от особена загриженост и Националната федерална служба за горите в Кливланд (Dudek and Assoc. 2000). През 1993 г. е избран за един от трите целеви вида в Калифорния | Повече ▼

Разпределение на развъждане на кактусови рени и относително изобилие в Северна Америка 1982-1996 г. (Sauer et al 1997) (щракнете тук за карта) Фигура 3. Разпределение на кактусови рени по окръг Южна Калифорния: SD (Сан Диего), IMP (Imperial), R (Riverside) , O (Orange), LA (Лос Анджелис), SB (San Bernardino), K (Kern), V (Ventura) * Забележка разделение между крайбрежните и вътрешните популации (Garret and Dunn 1981) (щракнете тук за карта) I. Исторически Литература: Bancroft, G. 1923. | Повече ▼

трицветни английски спрингер шпаньоли

Кактусът, най-големият в САЩ, е дълъг 7-9 инча. Половете са сходни, характеризират се с дълга, леко изкривена банкнота, тъмна корона с характерна бяла ивица над окото, бяло гърло, сиво-кафяв гръб, изпъстрен с бяло и черно, и бял до корем и страни, плътно забелязан в гърдите . Крилата и перата на опашката са предимно черни с бели прегради, а краката са тъмни. Непълнолетните приличат на възрастни, но имат по-малко, по-светли петна на гърдите и по-къса опашка. | Повече ▼